THE NATURE OF WELL-LIVING
Arrow icon

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΙ ΚΗΠΟΙ

Για τη δημιουργία ενός κατακόρυφου κήπου που θα μπορείτε να θαυμάζετε για χρόνια και ενός μικρού οικοσυστήματος που θα σφύζει από ζωή, ακολουθούμε μία συστηματική πορεία σχεδιασμού, κατασκευής και συντήρησης.

VERTICAL VERDE / ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ VITA VERDE

Κατακόρυφος κήπος

Στη Vita Verde, συνδυάζοντας πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, έχουμε δημιουργήσει το δικό μας πρωτοποριακό σύστημα υδροπονικού κατακόρυφου κήπου. To Vertical Verde υποστηρίζει την ανάπτυξη του κήπου απευθείας πάνω σε ειδικό γεωύφασμα, χωρίς τη χρήση χώματος. Με έναν ειδικό μηχανισμό ποτίσματος και θρέψης που ελέγχεται μέσω ειδικού χώρου ελέγχου, τα φυτά προσλαμβάνουν αυτόματα το νερό και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται. Επιπλέον, το ειδικό σύστημα παρακολούθησης παρέχει τη δυνατότητα συνεχούς ενημέρωσης της υγείας του κήπου μέσω app.

Τα πολλαπλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το Vertical Verde περιλαμβάνουν:

Υψηλή αισθητική που δένει αρμονικά με την αρχιτεκτονική κάθε κτηρίου

Βιοκλιματικό αποτέλεσμα, με εξοικονόμηση ενέργειας και βελτίωση της ποιότητας του αέρα

Αυτόματο σύστημα ποτίσματος, για πλήρη έλεγχο της συχνότητας και της ποσότητας νερού που προσλαμβάνουν τα φυτά

Υδροπονικό σύστημα με αποχή χώματος, το οποίο μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την ορθή στήριξης της κατασκευής λόγω βάρους

Απόλυτο έλεγχο βλαβών και ποτιστικού συστήματος σε πραγματικό χρόνο, μέσω online εφαρμογής στο κινητό και τον υπολογιστή σας

Ηχομόνωση από εξωτερικούς θορύβους

Η τεχνολογία πίσω από ένα άρτιο φυσικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει ακριβώς την αρμονική συνεργασία μεταξύ ανθρώπου και φύσης.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΥ ΚΗΠΟΥ

Κατακόρυφος κήπος

Κατασκευή
Αφού έχουμε ολοκληρώσει τη μελέτη εφαρμογής, αρχίζει η τοποθέτηση της μεταλλικής επιφάνειας, η οποία αποτελεί τη βάση της κατασκευής. Πάνω σε αυτή θα εγκατασταθούν ειδικά ανθυγρά πάνελ, τα οποία θα ντύσει το ειδικό γεωύφασμα κατακόρυφης ανάπτυξης φυτών. Ταυτόχρονα, εγκαθιστούμε το τεχνολογικά προηγμένο σύστημα άρδευσης και ελέγχου. Μόλις επιβεβαιώσουμε πως το σύστημα λειτουργεί σωστά, ξεκινάει η διαδικασία της εγκατάστασης των φυτών. Είναι η στιγμή που ο κήπος σας θα αρχίσει να λαμβάνει σταδιακά την τελική μορφή του.

Συντήρηση
Ως ζωντανός οργανισμός, ο κήπος βιώνει τις πιο καθοριστικές στιγμές της ύπαρξής του, ακριβώς μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή. Η εξειδικευμένη συντήρηση του από τη Vita Verde είναι απαραίτητη για να διασφαλίσουμε πως θα συνεχίσει να αναπτύσσεται συνεχώς και φυσιολογικά. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας συντήρησης, ελέγχουμε και ρυθμίζουμε το pΗ, την αγωγιμότητα του νερού, προτείνουμε λύσεις και εφαρμόζουμε καλλωπιστικά κλαδέματα. Έτσι εξασφαλίζουμε πως ο κήπος θα συνεχίσει να ανθεί αδιάκοπα στον χρόνο.

Για τη δημιουργία ενός κατακόρυφου κήπου που θα μπορείτε να θαυμάζετε για χρόνια και ενός μικρού οικοσυστήματος που θα σφύζει από ζωή, ακολουθούμε μία συστηματική πορεία σχεδιασμού, κατασκευής και συντήρησης.

Η πρώτη επαφή
Πριν διαμορφώσουμε την πρόταση για τη δική σας κατακόρυφη λύση, ελέγχουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν τον χώρο σας. Παρατηρούμε την αισθητική, τη γεωμετρία του, καθώς επίσης ταυτοποιούμε τις προσωπικές σας ανάγκες και προσδοκίες. Αμέσως μετά, συντάσσουμε μία πρόταση για τις τεχνικές προδιαγραφές που θα πρέπει να πληροί η προτεινόμενη επιφάνεια πριν την εγκατάσταση του κήπου, αλλά και ο ειδικός χώρος ελέγχου.

Σχεδιασμός
Κατά τη δημιουργική φάση του σχεδιασμού, καθορίζουμε μαζί, το στυλ και την αισθητική του κατακόρυφου κήπου. Στόχος μας είναι να συνθέσουμε το δικό σας υδροπονικό, ελεγχόμενο και αυτοματοποιημένο οικοσύστημα, το οποίο θα αποτελεί το απόλυτο σκηνικό χαλάρωσης για εσάς. Μόλις έχουμε την έγκρισή σας για το σχέδιο και ο χώρος εφαρμογής έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, ξεκινάει η κατασκευή του κήπου.

Κατακόρυφος κήπος

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Πώς μία ιδέα μετατρέπεται σε μία πράσινη εξατομικευμένη λύση; Γράψτε μας μερικά λόγια για τον χώρο σας και το όραμά σας και θα ξεκινήσουμε να διαμορφώνουμε μαζί, μία μοναδική εμπειρία συμβίωσης με τη φύση.