THE NATURE OF WELL-LIVING
Arrow icon

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στη Vita Verde προσφέρουμε μία ολιστική και εξατομικευμένη προσέγγιση στην αρχιτεκτονική τοπίου. Δημιουργούμε ξεχωριστές εμπειρίες μέσω καινοτόμων λύσεων πρασίνου για κάθε είδους χώρο και έργο κάθε κλίμακας. Από τη σχολαστική έρευνα, μέχρι την πρωτότυπη αρχιτεκτονική σχεδίαση, την κατασκευή και την επιμελή συντήρηση, πορευόμαστε σε συνεργασία με τον πελάτη, τις ανάγκες, τους στόχους και το όραμά του.

Σκοπός μας είναι να εισάγουμε τη φύση σε κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, αναβαθμίζοντας την καθημερινή ζωή με φρέσκα και ζωντανά τοπία, που εμπνέουν και ηρεμούν. Με τη Vita Verde, η συμβίωση με τη φύση γίνεται τρόπος ζωής. Εξάλλου, η φύση είναι το σπίτι μας και επηρεάζει ολόκληρο το ευ ζην μας. Κι εμείς γνωρίζουμε σε βάθος τη φύση του ευ ζην.

Δημιουργία κήπου
Δημιουργούμε συναρπαστικές εμπειρίες μέσω ιδιαίτερων λύσεων πρασίνου.

H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Ακεραιότητα

Τα έργα μας αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση μας στην ποιότητα. Ακόμα, διασφαλίζουμε πως όλες οι διαδικασίες χαρακτηρίζονται από διαφάνεια και αξιοπιστία.

Θετική συμπεριφορά

Η ομάδα μας προάγει ένα θετικό κλίμα συνεργασίας σε κάθε έργο, εμποτίζοντας κάθε χώρο με αισιοδοξία και ζωντάνια.

Πάθος

Η αγάπη μας στη φύση μάς ωθεί να καινοτομούμε συνεχώς, αναπτύσσοντας τοπία με νόημα που γεννούν αυθεντικές εμπειρίες και συναισθήματα.

Εξέλιξη

Αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους να διευρύνουμε τα όρια της αρχιτεκτονικής τοπίου, σεβόμενοι το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες.

OI ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Στη Vita Verde, συνδυάζοντας πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, έχουμε δημιουργήσει το δικό μας πρωτοποριακό σύστημα υδροπονικού κατακόρυφου κήπου.

Σχεδιασμός

Πριν χαράξουμε τις γραμμές, ξεκινάμε με μία αναλυτική επιτόπια έρευνα του χώρου και μία ουσιαστική συζήτηση για να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες σας. Έπειτα, έρχεται η ιδέα. Το concept πάνω στο οποίο στηρίζεται ο σχεδιασμός. Μπορεί να είναι μία εμπειρία, ένα συναίσθημα, μία μυρωδιά. Ακολουθεί το Masterplan. Εκεί, η ιδέα μετατρέπεται σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις στον χώρο και αποτυπώνεται σε σκίτσα και άλλες ηλεκτρονικές απεικονίσεις. Σε κάθε σχέδιο, πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα, δίνουμε σημαντική έμφαση στη λειτουργικότητα, την προσβασιμότητα και τη βιοκλιματική οπτική του χώρου.

Σχεδιασμός κήπου
Κατασκευή

Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μας επιτρέπει να διασφαλίζουμε μία εύρυθμη διαδικασία κατασκευής που κινείται βάση συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος. Αναλαμβάνουμε τη διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, μικρής και μεγάλης κλίμακας, για ιδιώτες και εταιρίες. Κατασκευάζουμε κήπους, φυτεμένα δώματα, κάθετους κήπους, moss art και δημιουργούμε ξεχωριστά interiorscapes. Κάθε κατασκευή είναι μοναδική, καθώς αντανακλά τον χαρακτήρα του πελάτη και σέβεται το τοπικό περιβάλλον. Ωστόσο, όλες έχουν ένα κοινό στοιχείο. Εγκαθιστούν δεσμούς με τη φύση και προάγουν την ευημερία.

Κατασκευή κήπου
Συντήρηση

Η συντήρηση κάθε έργου γίνεται με εξειδικευμένες γνώσεις και κατάλληλο εξοπλισμό. Αναλαμβάνουμε να διατηρήσουμε τις πράσινες περιοχές στον χώρο σας, υγιείς, καθαρές, ασφαλείς και ελκυστικές κατά τη διάρκεια όλων των εποχών. Επιπλέον, επιβλέπουμε τη συντήρηση κήπων μεγάλων διαστάσεων ή απομακρυσμένης τοποθεσίας. Τέλος, αν διαθέτετε το δικό σας προσωπικό για τη συντήρηση του τοπίου, αναλαμβάνουμε να το εκπαιδεύσουμε κατάλληλα.

Συντήρηση κήπου

AIΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος μίας δυναμικής ομάδας που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση έργων πρασίνου, προσεγγίζει κάθε έργο με φρέσκια ματιά και εργάζεται με πάθος, μπορείτε να υποβάλλετε την αίτησή σας εδώ.

Makedonia Palace - Κατακόρυφος κήπος